Verbouwing van woonhuizen en bedrijfspanden

Een uitbreiding van uw kantoorpand, een verbouwing in uw ziekenhuis of een aanbouw aan uw woning? Elk project is bij Boerbouw in goede handen. Wij hebben ervaring in verschillende sectoren en weten exact wat er komt kijken bij kleine en grote verbouwingen.

Verbouwen door Boerbouw: van ontwerp tot uitvoering

Wij hebben alle expertise in huis om uw verbouwing van A tot Z uit te voeren. Verbouwen start bij ons met het in kaart brengen van uw wensen. Daarbij denken we graag met u mee en adviseren we u over alle opties. Wij maken vervolgens een ontwerp en leggen alle technische details vast. Zodra u tevreden bent met het ontwerp en de offerte maken we afspraken over de verbouwing. Door strak projectmanagement en een uitstekende uitvoering realiseren we een verbouwing die helemaal aan uw eisen voldoet.

Ongestoord doorwerken

Bij de verbouwing van een kantoor, ziekenhuis, school of ander gebouw waarin tijdens de werkzaamheden moet worden doorgewerkt of waar patiënten verblijven, zorgen we voor zo weinig mogelijk overlast.

Niets is zo vervelend als geluidsoverlast, stof en troep. Wij maken daarover specifieke afspraken met u. U kunt erop vertrouwen dat wij zorgvuldig en netjes werken.

U kunt bij Boerbouw terecht voor:

  • Uitbreiding van kantoren, woonhuizen en andere gebouwen;
  • Herbestemmen van historische panden;
  • Herindelen van ruimtes;
  • Plaatsen van wanden, plafonds en deuren;
  • Maatwerk betimmeringen;
  • Interieurbouw;
  • Verbouwen van garage naar (slaap)kamer.

De projecten die wij uitvoeren zijn heel divers. Van het bouwen van een bijzonder, modern woonhuis en het renoveren van een oude kerk tot het ombouwen van een middelbare school naar een dorpsvoorziening. Bekijk deze en andere verrassende projecten.

Benieuwd hoe wij uw bouwplannen kunnen realiseren?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakinggesprek: 085 003 6125.

Bekijk onze verbouwprojecten

Heeft u ook bouwplannen?

Wilt u bouwen, verbouwen of renoveren of is het tijd voor onderhoud aan uw pand?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen? Klik hier