Boerbouw: ook voor het onderhoud en beheer van uw pand

Goed onderhoud en beheer van gebouwen zorgt voor een lange levensduur en een fijne plek om te werken of te wonen. Boerbouw werkt voor toonaangevende opdrachtgevers in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij voeren onder meer het onderhoud uit voor de panden van MartiniPlaza, Universitair Medisch Centrum Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, stichting Groninger Landschap en Stichting Oude Groninger kerken.

Onze aanpak bij onderhoud en beheer

Op basis van de beheervisie op en een onderhoudsinspectie van uw gebouw maken wij een meerjarig onderhoudsplan. Elk jaar bekijken we wat er op de planning staat, inspecteren we het gebouw en stellen we samen met u vast wat we gaan doen. We houden de onderhoudsgeschiedenis bij, zodat altijd duidelijk is wanneer welk onderhoud is uitgevoerd en denken mee over energiebesparing of veiligheidsmaatregelen. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur van en een prettig verblijf in uw pand.

Onderhoud van uw woning

Met een onderhoudscontract van Boerbouw heeft u de garantie dat uw huis tijdig, goed en duurzaam wordt onderhouden. In het onderhoudscontract maken we afspraken over de inspecties en het uit te voeren werk. Dat geeft een gerust gevoel.

De mogelijkheden voor onderhoud en beheer:

  • Onderhoudsinspectie;
  • Advies en meerjarig onderhoudsplan;
  • Uitvoering van onderhoud en beheer;
  • Klachtenonderhoud (bij calamiteiten);
  • Mutatieonderhoud (bijvoorbeeld plaatsen keuken bij verkoop huis).

Meer weten over onderhoud en beheer door Boerbouw?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek: 085 003 6125.

Bekijk onze onderhoudsprojecten

 

Heeft u ook bouwplannen?

Wilt u bouwen, verbouwen of renoveren of is het tijd voor onderhoud aan uw pand?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen? Klik hier