Boerbouw: bouwen doe je samen

Onze passie ligt bij het realiseren van bijzondere bouwprojecten samen met u als opdrachtgever. Daarom betrekken we u op de belangrijke momenten bij het bouwproces en zorgen tegelijkertijd dat het bouwproject voor u zorgeloos verloopt. Boerbouw staat voor maatwerk.

Onze werkwijze in zes stappen:

Stap 1: kennismaking
De eerste kennismaking is altijd vrijblijvend. We bespreken uw dromen en wensen voor uw project en bekijken samen wat wij voor u kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek vertellen we u graag meer over onze aanpak en ervaring.

Stap 2: ontwerp en offerte
Afhankelijk van de opdracht hebben we één of meerdere gesprekken, waarna u van ons een voorstel met een offerte krijgt. Het ligt aan de aard van de werkzaamheden hoe wij dit voorstel invullen. Gaat het om een kleine verbouwing, nieuwbouw of het beheren en onderhouden van een groot kantoorpand? U kunt erop vertrouwen dat elke opdracht onze volle aandacht krijgt en dat we kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs.

Stap 3: uitwerking en planning
Na uw akkoord werken wij, indien nodig, het bouwproject verder uit in een schetsplan, definitief ontwerp, bestek en technische tekeningen. Een goed plan zorgt voor een soepele realisatie zonder misverstanden. Tijdens de voorbereidingsfase houden we nauw contact met u. Een van onze ervaren medewerkers wordt uw vaste contactpersoon en kan alle informatie geven en vragen beantwoorden. In deze fase maken we ook afspraken met u over de planning van de werkzaamheden.

Stap 4: uitvoering
We gaan aan de slag met de uitvoering. Daarbij houden we rekening met de locatie en de aard van de werkzaamheden en bespreken we de overlast voor u en de directe omgeving. Wij werken schoon, netjes en uiteraard veilig. We houden u tijdens de bouwfase voortdurend op de hoogte van de vorderingen.

Stap 5: oplevering
Als het project gereed is en naar uw tevredenheid is afgerond, dragen we de sleutel aan u over. Dat blijft bij elk bouwproject een mooi moment.

Stap 6: na de oplevering
Wij geven onze opdrachtgevers na de oplevering altijd advies over het onderhoud van het bouwwerk. Komt u na de oplevering een probleem tegen, dan horen we dat graag direct, zodat we het zo snel mogelijk kunnen oplossen. Onze betrokkenheid houdt namelijk niet op bij de sleuteloverdracht.

Een zorgeloos verloop van uw bouwproject

Wij willen dat uw bouwproject van A tot Z zorgeloos verloopt. Daarom:

  • zijn wij betrokken van ontwerp tot onderhoud;
  • zorgen wij voor open, transparante communicatie en duidelijke afspraken;
  • leveren wij kwaliteit.

Heeft u een bijzonder bouwproject en zoekt u daarvoor een betrouwbare bouwpartner?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 085 003 6125. 

Heeft u ook bouwplannen?

Wilt u bouwen, verbouwen of renoveren of is het tijd voor onderhoud aan uw pand?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen? Klik hier