Aardbevingsschade? Boerbouw herstelt het

Woont u in het gebied van het Groninger Gasveld en heeft u aardbevingsschade aan uw woning of pand? Wij helpen de schade te herstellen, zodat u weer fijn en veilig in uw huis kunt wonen. Wij zijn als bouwbedrijf erkend door het Centrum Veilig Wonen.

Krijgt u schadevergoeding?

Centrum Veilig Wonen (CVW) zet zich in voor het herstellen van aardbevingsschade aan woningen en gebouwen in het Groninger Gasveld. U kunt uw schade melden bij het CVW en als de schade erkend wordt, zorgen zij dat de schade wordt hersteld of dat u een bedrag krijgt uitgekeerd. In beide gevallen kunt u Boerbouw inschakelen om uw woning of gebouw weer tip top in orde te maken.

Uw schade melden kan op de website van het CVW

Onze aanpak bij aardbevingsschade

Hoe werken wij bij aardbevingsschade?

Bij het herstellen van aardbevingsschade volgen we altijd het onderstaande stappenplan.

  • Stap 1: Wij inspecteren uw woning of pand en brengen de schade in kaart.
  • Stap 2: U ontvangt een offerte voor het herstellen van de schade.
  • Stap 3: Na akkoord herstellen we de schade aan uw woning of pand.
  • Stap 4: Na oplevering ontvangt u een voorstel voor onderhoud van uw pand.

Stap 1: inspectie van de schade

Misschien is de schade al in kaart gebracht door een taxateur van het CVW. Het inspectierapport van de taxateur vormt dan de basis voor onze eigen inspectie. Toch kijken wij ook zelf nog uitgebreid naar de schade aan uw pand. We willen de schade veilig en zorgvuldig herstellen en vinden het belangrijk om de schade met eigen ogen te bekijken en met u de opties voor herstel door te spreken.

Stap 2: offerte voor schadeherstel

Na onze inspectie ontvangt u van ons een inspectierapport met een offerte voor de werkzaamheden. Wij nemen vervolgens contact met u op om de gespecificeerde offerte toe te lichten.

Stap 3: aardbevingsschade herstellen

Na uw akkoord op de offerte starten we met het herstellen van de schade. We maken duidelijke afspraken over de planning en gaan heel zorgvuldig te werk. Veiligheid en kwaliteit staan voorop.

Stap 4: voorstel voor onderhoud

Bij de oplevering van uw pand ontvangt u een voorstel voor het onderhoud van uw woning of gebouw. Dit voorstel is geheel vrijblijvend. Wij doen dit, omdat het na aardbevingsschade goed is om het herstelde pand regelmatig te inspecteren. We geven u daarom ook tips over waar u zelf op kunt letten.

Wilt u kennismaken met onze herstelservice bij aardbevingsschade?

Bel ons en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 085 003 6125.

 

Heeft u ook bouwplannen?

Wilt u bouwen, verbouwen of renoveren of is het tijd voor onderhoud aan uw pand?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen? Klik hier